fbpx
Пон. - Пет. 09:00 - 17:00

Събота и Неделя - ЗАТВОРЕНО

+359 888 584 454

office@unipharma.org

ул. Хан Тервел 7

гр. София, България

 

ДЕЙНОСТ

За нас

Унифарма е фармацевтична компания, създадена през 1998 година в град София. Фирмата функционира като медицинско представителство, вносител и търговец на едро с
лекарствени продукти, хранителни добавки и медицинска козметика.

Унифарма представлява в България основно испански фармацевтични производители като FERRER INTERNACIONAL S.A., COVEX S.A., TOLL PHARMA, CATALYSIS S.L. и др.

Унифарма предлага висококачествени оригинални и генерични лекарства – високоефективни и същевременно сигурни и безопасни, без странични действия. Портфолиото на фирмата е разнообразно и силно развито в областите неврология, акушерство и гинекология, кардиология, офталмология и педиатрия.

сградата на компания Унифарма в град София

Мисия

Мисията ни е да подобряваме качеството на живот чрез ефикасни, клинично изпитани и безопасни продукти.

Стремим се да предоставим най-добрите възможности за грижа за здравето, достъпни за всеки пациент. На преден план поставяме науката и иновациите, които са основополагащи за един сигурен и ефикасен лекарствен продукт.

В областта на грижите за здравето Унифарма гради солидни дългогодишни партньорства вече повече от 23 години. Внимателно подбираме продуктите, които предлагаме в България, с клинични доказателства за ефективност и безопасност. Правим всичко това, за да отговаряме на нуждите за качествени и достъпни лекарствени продукти, хранителни добавки и медицинска козметика.

Ценности

Унифарма е иновативна и бързоразвиваща се компания, в която грижата за здравето на хората е поставена на първо място. Вярваме, че заедно можем да постигнем повече чрез лоялност, отговорност и отдаденост.

Унифарма официално лого с подсветка