fbpx
Пон. - Пет. 09:00 - 17:00

Събота и Неделя - ЗАТВОРЕНО

+359 888 584 454

office@unipharma.org

ул. Хан Тервел 7

гр. София, България

GIAVAL / ЖАВАЛ

медицинско изделие

Описание

Жавал е помощно средство при лечение на остър и хроничен вулвовагинит, цервицит, неинфектирани или инфектирани цервикални ерозии с различна етиология, левкорея, вулварен сърбеж и вагинална сухота.

Опаковка: 10 вагинални супозитории по 2,7 г.

Производител: Innate S.r.l., Италия.

Характеристика

GIAVAL / ЖАВАЛ е медицинско изделие под формата на вагинални супозитории, разработени на базата на хиалуронова киселина и 6 съставки, което подпомага възстановителните, регенериращи и реепителизиращи свойства на вагиналната лигавица. Съдържащата се в продукта хиалуронова киселина придава на вагиналните супозитории ЖАВАЛ защитно действие, като създава благоприятни условия за оздравителните процеси, реепителизацията и възстановяването на физиологичното pH, като по този начин противодейства на пролиферацията на патогенни микроорганизми.

Състав: Хиалуронова киселина 10 mg, Епигалокатехин-3-галат, тинктура от мащерка, тинктура от листа на хамамелис, екстракт от цветове на невен, масло от див морков, перуански балсам.

Очаквани клинични ползи: Очакваните клинични ползи се изразяват в отшумяването или намаляването на признаците и симптомите на вагинит в края на лечението. Признаците за идентифициране на патологията са следните:

– Субективни симптоми (парене, болка, сърбеж, вагинална сухота, болка при полов акт, болка или парене при уриниране);
– Обективни симптоми (левкорея, вулварен еритем, вилварен оток и наличие на абразия/ерозия).

Намаляването или изчезването на тези симптоми е индикация за ефективността на продукта.

Как се използва ЖАВАЛ: Поставяйте вагинален супозиторий вечер в продължение на 10-15 дни, препоръчително е това да започне в края на менструалния цикъл.

Листовка

За повече информация:

ЖАВАЛ – ЛИСТОВКА